ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ELÉRHETŐSÉGEI:

T+36-30-947-5120
SSkype: globalwebkft

Ha kérdése van, kérjük írjon nekünk, hívjon minket! Állunk rendelkezésére!

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IDŐ:

H-P: 8:30-17:00

WEBOLDALÁRÓL NEM JÖN EGYETLEN AJÁNLATKÉRÉS SEM?

Növelje ügyfelei számát, növelje bevételét!

SZEREZZEN LÁTOGATÓKAT WEBOLDALÁRA!

Sok cégtulajdonost láttunk szenvedni attól, hogy hiába készül el a weblapja, úgy érzi, hogy a munkájának, és a befektetett energiájának nincs eredménye, mert a weboldalát nem látogatják, így ajánlatkérések, megrendelések sem érkeznek.

Amikor egy weboldal elkészül, akkor kezdődik csak az igazi munka! Látogatókat, azaz potenciális vásárlókat kell irányítani az Ön oldalára.

GYORS SIKERRE VÁGYIK?

Legyen első a Google keresőjében a fő kulcsszavaira fél óra alatt! Google Adwords kampányokkal ez mérhetően, kis költségvetésből is lehetséges!

SZERETNÉ A SZÁJREKLÁMOT HIRDETÉSSEL ELŐSEGÍTENI?

Hirdessen a Facebookon! Növelje követői számát, hirdessen meg egy posztot, vagy egy eseményt, vagy akár irányítson weboldalára Facebookozókat!

EGY ÓRIÁSPLAKÁT KAMPÁNY MILLIÓKBA KERÜLHET

Plakátolja ki a webet a Google tartalmi hálózatának segítségével mindössze tízezrekből! Jelenítse meg bannerét magas látogatottságú, az Ön célcsoportját érdeklő weboldalakon!

VAN EGY SZUPER VIDEÓJA DE CSAK 72-EN LÁTTÁK?

Szeretné, ha ez az szám 2700 lenne? Magas látogatottságú weboldalakon elhelyezheti videó hirdetését is egy Adwords kampány segítségével!

HIRDESSEN OLCSÓN,HATÉKONYAN ÉS MÉRHETŐEN!

Tanácsadásunk során megvizsgáljuk azt, hogy a lentiek közül az Ön cége számára melyek lennének azok az on-line marketing eszközök, melyeket a legnagyobb hatékonysággal és a legkisebb költséggel lehet alkalmazni a bevétele növelése vagy honlapja látogatottságának növelése érdekében.

ON-LINE MARKETING SZOLGÁLTATÁSAINK

  • Google kampányok készítése és kezelése
  • Bannerkampányok készítése és kezelése
  • Linkmarketing
  • Blogmarketing
  • Web analízis
  • Google helyek megjelenés biztosítása
  • Youtube Channel létrehozása
  • Videó kampányok