ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ELÉRHETŐSÉGEI:

T+36-30-947-5120
SSkype: globalwebkft

Ha kérdése van, kérjük írjon nekünk, hívjon minket! Állunk rendelkezésére!

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IDŐ:

H-P: 8:30-17:00

INGYEN REKLÁM = KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Egyetlen like 200 ajánlást jelent Önnek!

Ma már szinte kötelező, hogy egy cégnek Facebook, Twitter, YouTube vagy Google+ oldala legyen. Ezek a közösségi média oldalak ember közelibbé, elérhetőbbé tesznek egy vállalkozást, és nagyon jó felületet biztosítanak a cégeknek arra, hogy mondanivalójukat tolakodás nélkül közöljék ügyfeleikkel.
Ma már naponta 5-10 hírlevelet is kapunk, amit többnyire nem olvasunk el. A Facebook oldalunkat böngészve viszont sokkal jobban megakad a szemünk azokon a postokon, melyeket az általunk kedvelt cégek tesznek ki. Ezen postok likeolásával, és megosztása által válik a Közösségi média az on-line szájreklám hatékony színterévé. Egy embernek átlagosan 200 ismerőse van a Facebook-on, így egyetlen like által 200 emberhez juthat el üzenetünk egy ajánlás kíséretében. Ettől válik a közösségi média hatékonnyá az értékesítésben is.

A közösségi média nem csupán vásárlókat, hanem rajongókat ad!

Azaz olyan potenciális vásárlókat, akik lelkesedlek a termékünk, vagy szolgáltatásunk iránt, sőt ajánlanak is minket!

A Közösségi oldalakat nem szabad csak reklámfelületnek tekintenünk! A Facebook-os, Youtube-os, Twitteres jelenléttel cél a lojalitás erősítése a vásárlóinkban, őket érdeklő, foglalkoztató postok által. Ha folyamatosan csak új akcióinkról, szolgáltatásainkról írunk, könnyen észrevehetjük, hogy elkezd fogyatkozni a követőink száma.

A KÖZÖSSÉGI OLDALUNKON FONTOS, HOGY HASZNOS ÉS ÉRDEKES TARTALMAT SZOLGÁLTATHASSUNK, MERT CSAK ÍGY VÁLHAT KÖZÖSSÉGI OLDALUNK HATÉKONY ÉRTÉKESÍTÉSI ESZKÖZZÉ

 

 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZOLGÁLTATÁSUNK 2 FÉLE KONSTRUKCIÓBAN VEHETŐ IGÉNYBE

Létrehozzuk Facebook, Twitter, Youtube, Google + oldalait és vállaljuk az oldalai üzemeltetését is

Létrehozzuk Facebook, Twitter, Youtube, Google + oldalait és vállaljuk az oldalai üzemeltetését is

Ezt a konstrukciót azoknak ajánljuk, akiknek nincs sem kedve sem ideje arra, hogy a Facebook oldalait napi szinten kezelje. Azonban a hasznos tartalmak szolgáltatása érdekében szükség van mindenképpen egy aktív kapcsolattartásra cégünk és az Ön cége között.

Folyamatos tanácsadás keretében megtanítjuk Önnek és munkatársainak , hogy hogyan kell kezelni egy közösségi média oldalt.

Folyamatos tanácsadás keretében megtanítjuk Önnek és munkatársainak , hogy hogyan kell kezelni egy közösségi média oldalt.

Ezt a konstrukciót azoknak ajánljuk, akiknek van kedve és ideje napi szinten a Facebook és egyéb közösségi oldalaival foglalkozni. Ennek a konstrukciónak előnye, hogy egy idő után Ön teljesen önállóan tudja kezelni oldalait, így jelentős költséget takaríthat meg.