ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ELÉRHETŐSÉGEI:

T+36-30-947-5120
SSkype: globalwebkft

Ha kérdése van, kérjük írjon nekünk, hívjon minket! Állunk rendelkezésére!

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IDŐ:

H-P: 8:30-17:00

LEGYEN ÖN IS AZ ELSŐ OLDALON!

A keresőoptimalizálás lényege, hogy a weboldalunkra minél nagyobb számú látogatót tudjunk irányítani anélkül, hogy ezért a hirdetésekért fizetnénk.

Potenciális vásárlók özönlenek a weboldalamra?

Igen lehetséges!

A keresőoptimalizálás lényege, hogy a weboldalunkra minél nagyobb számú látogatót tudjunk irányítani anélkül, hogy ezért hirdetésekért fizetnénk.

Ezt úgy tudjuk elérni, ha a Google első oldalán szerepel honlapunk azokra a kulcsszavainkra, melyet a potenciális vevőink a keresőkbe akkor írnak be, ha a mi termékünket vagy szolgáltatásunkat keresik.

Legyen Ön is az első oldalon!

Gyakran ismételt kérdések a keresőoptimalizálással kapcsolatban

A keresőoptimalizálás első eredményei kb. 1-2 hónapon belül jelentkeznek, de végleges eredményekre 6-8 hónapra is szükség lehet.
A kulcsszavak száma nagyban függ attól, hogy Önnek hány szolgáltatása, terméke van. A keresőoptimalizálás során kiválasztjuk azt a termékenként, szolgáltatásonként 3-4 kulcsszót, amire a vásárlói keresnek, ha az Ön termékét vagy szolgáltatását szeretnék megtalálni, és ezekre a kulcsszavakra optimalizáljuk weboldala egyes aloldalait.
A keresőoptimalizálásra folyamatosan oda kell figyelni, hiszen a versenytársaink is folyamatosan javítják honlapjainak, így ha mi nem fejlődünk, akkor hamar újra megelőzhetnek minket a Google listáján. Ezen kívül a Google kereső algoritmusa is folyamatosan változik, fejlődik, így akkor is lehet változás a helyezésekben, ha a versenytársaink semmit sem csinálnak

 

 

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS SZOLGÁLTATÁSUNK 2 FÉLEKONSTRUKCIÓBAN VEHETŐ IGÉNYBE

MI VÉGEZZÜK A KERESŐOPTIMALIZÁLÁST

MI VÉGEZZÜK A KERESŐOPTIMALIZÁLÁST

Mi végezzük az optimalizálást, így az összes azzal járó feladatot

Ezt a konstrukciót azoknak ajánljuk, akiknek nincs sem kedve sem ideje arra, hogy a weboldala szövegeit újragondolja, hogy linkeléseket végezzen, hogy folyamatosan figyelje a versenytársait.

MEGTANÍTJUK ÖNNEK, HOGY OPTIMALIZÁLJON

MEGTANÍTJUK ÖNNEK, HOGY OPTIMALIZÁLJON

Egy folyamatos tanácsadás keretében megtanítjuk Önnek azokat a fogásokat, melyeket eddigi ügyfeleinknél sikerrel alkalmaztunk a jobb Google pozíció érdekében

Ezt a konstrukciót azoknak ajánljuk, akiknek van kedve és ideje napi szinten az weboldala optimalizálásával foglalkozni. Ennek a konstrukciónak előnye, hogy egy idő után Ön teljesen önállóan tudja felügyelni oldala helyezéseit és reagálni a versenytársai változtatásaira