ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ELÉRHETŐSÉGEI:

T+36-30-947-5120
SSkype: globalwebkft

Ha kérdése van, kérjük írjon nekünk, hívjon minket! Állunk rendelkezésére!

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IDŐ:

H-P: 8:30-17:00

Honlapkészítés

Honlapkészítés

Ön is olyan honlapot szeretne, mely egy új vevőszerzési csatornát nyit Ön előtt?

Azoknak a kisvállalatoknak szeretnénk profi segítséget nyújtani, akik egy minőségi, látogatott weblapot szeretnének, mellyel elérhetik azokat a céljaikat, melyeket kitűztek a weboldal készítési előtt!

Legyen Önnek is olyan honlapja, melyen látogatói mindent megtalálnak, és valódi bevételt termel Önnek!

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Potenciális vásárlók özönlenek a weboldalamra? Igen lehetséges!

A keresőoptimalizálás lényege, hogy a weboldalunkra minél nagyobb számú látogatót tudjunk irányítani anélkül, hogy hirdetésekért fizetnénk.

Ezt úgy tudjuk elérni, ha a Google első oldalán szerepel honlapunk azokra a kulcsszavainkra, melyet a potenciális vevőink a keresőkbe írnak be. Legyen Ön is az első oldalon! Kérje kereső optimalizálási ajánlatunkat!

On-line marketing

On-line marketing

Növelje ügyfelei számát, növelje bevételét!

Tanácsadásunk során megvizsgáljuk azt, hogy az Ön cége számára melyek azok az on-line marketing eszközök, melyeket a legnagyobb hatékonysággal és a legkisebb költséggel lehet alkalmazni a bevétele növelése érdekében.

Ha gyors sikerekre vágyik, és azt szeretné, hogy honlapja mihamarabb bevételt termeljen vállalkozása számára, kérje on-line marketing tanácsadásunkat!

Facebook marketing

Facebook marketing

Használja az on-line szájreklám erejét!

Az emberek a neten töltött idejük legnagyobb részét Facebookozással töltik. Az általuk kedvelt cégek postjainak likeolásával és megosztásával válik a közösségi média az on-line szájreklám színterévé. Egy embernek átlagosan 250 ismerőse van, így egyetlen like által 250 emberhez juthatunk el egy ajánlás kíséretében. Ettől válik a közösségi média hatékonnyá az értékesítésben is. Használja ki Ön is a Facebook erejét, kérje tanácsadásunkat!

Ügyfélszolgálat, honlap karbantartás

Ügyfélszolgálat, honlap karbantartás

Járt már úgy, hogy készítetett egy weboldalt egy webfejlesztővel, aki utána eltűnt, így Ön benne ragadt egy régi weboldalban, amin sok mindent fejlesztene, javítana, ha tehetné?

Egy weboldal sosem lehet statikus, hiszen az Ön cége fejlődik és ennek látszódnia kell a weboldalán is! Szervezzen akciókat, publikáljon híreket, ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek az admin felület használatában is!

Grafikai munkák

Grafikai munkák

Legyen összhangban webes megjelenése offline megjelenésével!

Ha oda ad egy névjegyet az ügyfeleinek egy weboldal címmel fontos, hogy a weboldalon ügyfelei ugyanazokat a grafikai elemeket találják, és így könnyen azonosítani tudják az Ön cégét!

Tegyen Ön is jó benyomást jól szerkesztett névjeggyel, prospektussal!