ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ELÉRHETŐSÉGEI:

T+36-30-947-5120
SSkype: globalwebkft

Ha kérdése van, kérjük írjon nekünk, hívjon minket! Állunk rendelkezésére!

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IDŐ:

H-P: 8:30-17:00

Ízelítő referenciáinkból

 

Coolfire

Coolfire Kft.

Weboldal : www.coolfire.hu
Projekt leírás:

Tűzgátló ajtók, ablakok gyártásával foglalkozó cég weboldala, mely elsősorban a tervezőknek nyújt segítséget, és átlátható módon mutatja be a cég termékeit.

Igénybevett szolgáltatások:
Csopa

Csodák Palotája

Weboldal : www.csopa.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Cukimamik

Cukimamik portál

Weboldal : www.cukimamik.hu
Projekt leírás:

A Cukimamik egy portál hétköznapi anyák számára, ahol cikkeket olvashatnak gyermeknevelésről, családi programokat, gyorsan elkészíthető recepteket találnak, és szakértőktől is kérdezhetnek.

Igénybevett szolgáltatások:
Fnc

Fővárosi Nagycirkusz weboldala

Weboldal : www.fnc.hu
Projekt leírás:

A Fővárosi Nagycirkusz hivatalos weboldala, ahol éppen aktuális híreket olvashat, és minden információt strukturáltan megtalál az előadásokról.

Igénybevett szolgáltatások:
Miniversum

MINIVERSUM

Weboldal : www.miniversum.hu
Igénybevett szolgáltatások:
obudasport.hu

obudasport.hu

Weboldal : www.obudasport.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Cyberjump

Cyberjump

Weboldal : www.cyberjump.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Pelenkafutar

Pelenkafutár

Weboldal : www.pelenkafutar.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Életerő Mozgásközpont

Életerő Mozgásközpont

Weboldal : eleteromozgaskozpont.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Tetamax

Tetamax

Weboldal : www.tetamax.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Cow

COW Arc- és Testfestő akadémia

Igénybevett szolgáltatások:
Egyenivallalkozok

Egyénivállalkozók

Weboldal : www.egyenivallalkozok.hu
Projekt leírás:

A Book On-line Audit Kft. weboldala, ahol a látogató első sorban szakmai jellegű írásokat talál érthető nyelvezettel a cégalapításról és a különböző cégformák előnyeiről, hátrányairól.

Igénybevett szolgáltatások:
Firstchoice

FIRST CHOICE HUNGARY weboldal és ügyfélkapu

Weboldal : www.firstchoice.hu/
Projekt leírás:

Property management szolgáltatást nyújtó cég webes ügyfélportáljának elkészítése, ami mind a lakás tulajdonosokkal, mind a bérlőkkel való kapcsolattartást megkönnyíti, és az ügyfeleknek egy interaktív 24/7/365-ben elérhető on-line ügyfélkiszolgáló felületet biztosít magyar és angol nyelven.

Igénybevett szolgáltatások:
Martonandrea

Andrea Márton Photography

Weboldal : www.martonandrea.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Nina

Nina Szalonja

Projekt leírás:

Minőségi, olasz Dolci Calze harisnyákat, Braccialini táskákat, olasz felsőruházati termékeket, cipőket kínáló webshop.

Igénybevett szolgáltatások:
Pingvinovoda

Pingvin Nemzetközi Óvoda

Weboldal : www.pingvinovoda.hu
Projekt leírás:

A Pingvin Nemzetközi Óvoda. weboldala, ahol a szülők a Pingvin Ovival ismerkedhetnek meg. A képgaléria, és a Pingvin Blog betekintést enged az óvoda vidám, mozgalmas életébe.

Igénybevett szolgáltatások:
Maciva

Magyar Cirkusz és Varieté

Weboldal : www.maciva.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Kertduo

Kertduó

Projekt leírás:

A Kertduó Kft. honlapjának célja, hogy az új látogatói és a régi ügyfelei számára a szolgáltatásaik széles körét átlátható, világos módon bemutassuk, és könnyű kapcsolat felvételi, árajánlat kérési lehetőséget biztosítsunk. A kertjüket szépíteni vágyók ingyenes tanácsokat, tippeket is olvashatnak a weboldalon minden olyan témában, ami a kertgondozás, kertépítés során felmerülhet.

Igénybevett szolgáltatások:
Egeptar

e-GépTár Kft.

Weboldal : www.egeptar.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Reflextorna

Reflextorna

Weboldal : www.reflextorna.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Uniworker2

Uni-Worker

Igénybevett szolgáltatások:
BPkineziológia

BPkineziológia

Weboldal : www.bpkineziologia.hu
Projekt leírás:

Foki Erika, kineziológus weboldala, ahol a a látogatók tájékozódhatnak a kineziológiáról, a kezelés módszereiről, és arról, hogy milyen problémáikra nyújthat megoldást a kineziológia. A látogatók ingyenes 45 perces tanácsadáson vehetnek részt, melyre könnyedén tudnak jelentkezni a weboldalon keresztül.

Igénybevett szolgáltatások:
Podium

Pódium

Weboldal : www.kolosypodium.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Szoki1

Nagy Dolgok

Weboldal : www.nagydolgok.hu
Igénybevett szolgáltatások:
Elevenpark

Elevenpark

Weboldal : www.elevenpark.hu
Igénybevett szolgáltatások:

 

Rólunk mondták

 

Karsai Judit Tulajdonos
Ritka pillanatok egyike, amikor az elképzelés teljes egészében megvalósul. Ez a szakmai hozzáértésnek köszönhető. A Globalweb Consulting Kft. esetében mindezt fokozza az az emberi érték, amit közvetítenek. A honlap teljes egészében olyan, amilyennek megálmodtam. A weboldal tervezésnél tanácsokkal, ötletekkel láttak el, és a gyönyörű designt is nekik köszönhetem. A mai napig, ha bármi problémám akad a honlap üzemeltetésével kapcsolatban, segítőkészen, szinte azonnal megoldják a problémát. Még 1 hete sem működött az oldal, amikor megkeresett egy cég, hogy működjünk együtt. Úgy gondolom az oldal elérte a célját! Hálás köszönet nekik. Ha egyszer lesz még egy honlapom, csakis velük fogok együtt dolgozni.
Weszely Zoltán Ügyvezető igazgató
Tűzgátló ajtók, ablakok gyártásával foglalkozunk, és ebben a speciális szegmensben szerettem volna, ha az én cégem weboldala a legjobb! A régi weboldalamnak jók voltak a Google-ben a helyezései, ezért mindenképpen szerettem volna a pozícióimat megtartani, amellett, hogy egy informatívabb, áttekinthetőbb weboldalunk legyen. Az új weboldalam nem csak megtartotta ezeket a helyezéseket, de még javított is rajtuk. Most az első 3-ban vagyok a fő kulcsszavaimra, így több ajánlat kérés érkezik. A barátaimnak szívesen, de a konkurenciámnak sosem ajánlanám a Globalweb Consultingot! :-)
Mariann Nikolic Nina Szalonja
Habár gyors döntéshozó és kivitelező vagyok, mégis, több mint egy év telt el álmaim divatszalonjának megnyitásától addig, míg a webshop-pal kombinált weboldalunk elkészítésének terve is felmerült bennem. A téma ott kapott lángra, amikor az egyik törzsvásárlóm weboldalát megnéztem és beleszerettem. Kíváncsiságból rákattintottam a láblécben található weboldalfejlesztő linkjére és voilá … a következő pillanatban egy hihetetlen gyors, a vasárnapi(!) online üzenetemre történt válasszal máris rabul ejtett az akkor még ismeretlen szolgáltató. Fiatal cégekre nem jellemző kötelességtudat, türelmes, mindig elérhető kiszolgálás, bámulatos ügyfélközpontúság és tisztesség jellemzi a Global Web Consulting Kft-t. Csak így tovább! Szőke laikusként is meggyőztek, hogy igenis van olyan szakember ma a piacon, aki gyorsan, jól és reális áron dolgozik. Ehhez még hozzájárul az udvariasság és a segítőkészség, így nem meglepő, hogy a végeredmény teljes megelégedésünkre szolgált és egy másik szolgáltató iparágunk 4 éve szunnyadó weboldal fejlesztését is rájuk bíztuk. Kizárólag az ügyfél érdekeit veszik figyelembe, ami alapján gyors, precíz és minőségi munkát végeznek és a saját maguk szabta határidőn belül adnak át. Az esetlegesen felmerülő problémákat azonnal megoldják, az átadást követően is hűségesen fogják a kezünket, optimalizálják a lapok látogatottságát és folyamatos ötletekkel látnak el. Sokszor olyan érzésem támad, hogy egy kamerát építettek a fejembe és szó szerint „kiolvassák” onnan az igényeimet, majd elém tárják a vágyott megjelenést. Együttműködésünk eredményeként a látogatottságunk robbanásszerűen megnövekedett, boldog és elégedett vagyok, hogy egy remek csapattal találkozhattam. Minden barátunknak, ismerősünknek bátran, tiszta szívvel ajánljuk a Globalweb Consultingot, akiknek ezúton is köszönjük az elvégzett értékes munkát és reméljük, hogy mihamarabb módunk nyílik az újabb projektekben történő együttműködésre.
Pege Zsóka Alapító
Óvodánk honlapjának fejlesztését, gyakorlatilag teljes átalakítását, korszerűsítését vállalta a GlobalWeb Consulting Kft. Ajánlatukat összehasonlítva a többi cégével áttekinthető, könnyen értelmezhető, volt. Felhívták figyelmünket olyan szempontokra is, amelyek nekünk eszünkbe sem jutott volna. Őket választottuk és örülünk, hogy ezt tettük. Igazán profi munkát végeztek! A megbeszélt határidőre elkészült a honlapunk, aminek látogatottsága szembetűnő volt. Előzékeny és segítő magatartásuk mind a mai napig jellemző rájuk. Ma már az online kampányunkat is Rájuk bíztuk. Jó velük dolgozni, mert tudnak azonosulni a feladattal és együtt örülhetünk a sikernek.
Szalai Imre Tulajdonos
Az új weboldalammal kapcsolatban a saját ügyfeleimtől csak elismerő szavakat kaptam.
„nagyon informatív és letisztult az oldal" - tanácsadáson résztvevő webfejlesztő - programozó véleménye
"áttekinthető, kellemes megjelenésű, érthető adatokkal információval tele"
"logikusan szerkesztett, jól követhető a felépítése, érthető a tartalma"
"gratula a készítőknek profi az oldal! jók a képek és a szöveg"
Szolnoki Éva Fővárosi Nagycirkusz kereskedelmi vezető
A MACIVA Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. kommunikációért felelős vezetőjeként úgy gondolom, hogy a Fővárosi Nagycirkusznak – mint Budapest egyik legmeghatározóbb szórakoztató intézményének – a korábbiaknál sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetnie az Internetes megjelenésére, beleértve a weboldalát és a közösségi médiában történő aktív szerepvállalását is. Az on-line megjelenés megújítására olyan csapatot kerestünk, akik nem csupán egy weboldalt képesek fejleszteni, hanem az on-line marketing világában és Facebook közösség építésénél is hasznos tanácsokat tudnak nyújtani. Több vállalkozás vezetőjével is találkoztam, számos prezentációt meghallgattam, míg egyik üzleti partnerünk ajánlására eljutottunk a Globalweb Consulting Kft-hez. A társaság képviselői már az első találkozásunk alkalmával meggyőztek arról, hogy proaktív hozzáállásuk, rugalmasságuk és munkamódszerük alkalmassá teszi őket az együttgondolkodásra, a hosszú távú együttműködésre. A weboldal végül – az általunk is könnyedén kezelhető adminisztrációs felülettel, a videó- és képgalériával együtt – 3 hét alatt elkészült. Az új oldal igazán “cirkuszos” lett, fiatalos és vibráló, nem utolsó sorban pedig rendkívül informatív, ami nagy terhet vett le a jegyértékesítő munkatársaink válláról, hiszen a látogatóinknak minden szükséges információt megad. A Facebook oldalunkat is ebben az időben indítottuk el, az új weboldal Facebook moduljának és a Globalweb Consulting tanácsainak köszönhetően 1 hónap alatt az addigi 150 követőnkből 800 követőre tettünk szert, ami azóta is folyamatosan növekszik. A Globalweb Consulting csapatával öröm együtt dolgozni
Nagy Zoltán Ügyvezető igazgató
Nagyon örülök az új honlapomnak, messze felülmúlja az előzetes elképzeléseimet. A Google keresőjében a szolgáltatásaim nagy részére már nagyságrendekkel jobb pozíciót foglalunk el. Átlagosan hetente 2 új ajánlatkérést kapok a weboldalamról, ennek eredményeképpen a cégem duplájára nőtt az elmúlt évben. Nagyon elégedett vagyok a döntésemmel, hogy a Globalweb Consulting Kft.-t választottam.
Foki Erika Kineziológus
1 éve döntöttem úgy hogy változtatok üzletpolitikámon és több hangsúlyt fektetek a weboldalamra, valamint annak reklámozására. Az új oldal amit a GlobalWeb Consulting készített nekem, sokkal meggyőzőbb, kifinomultabb, áttekinthetőbb és elittebb lett.

 

Mariann Nikolic First Choice Hungary LLC, Property Management
While it is not often that I write letters of recommendation I do feel that on this occasion I must recommend GlobalWeb Consulting for their enthusiasm, professionalism and assistance in putting this project together and make it happen. Since I became a private business owner, website appearance has had a special meaning to me, I always longed for a website that represents superior quality, reflects the superior service and most importantly of all, it grants a superior experience. Communicating a clear, comprehensive and credible digital strategy that we wanted GlobalWeb Consulting's help with. Their imaginative and engaging content creation, a great communication style and a comprehensive understanding of the online world that indicated they would be a great partner. I heard about GlobalWeb Consulting from a personal shopper in our retail in Budapest. After a few clicks on their website, some personal conversations, GlobalWeb was able to get back to me very quickly with a list of to-dos that exactly matched my pace. What most impressed me about GWC, was their fantastic personality, flexibility and their ability to understand our positions and opinions by standing at our sides. We were really pleased with their professionalism and the standard of her work. Now, I would like to recommend them to all of my family, friends and partners who are busy and looking for their dream website, and I really think GWC would do as good a job for them as for myself. They have been nothing but helpful and 'can do' over the past couple of months, and I'd like you to know that this has caused considerable confidence and good feeling in the property management we do for a living. They answer every enquiry with skill and speed, and are as good as their word. I cannot commend them highly enough, and couldn't ask for more. On top of that they are also stimulating, fun and engaging to work with. Their reputation for impeccable standards of professionalism extends to their relationships with their business partners as well as with their clients. Because they are so good at what they do, it makes it very easy to create effective advertising for them. Highly professional, imaginative, efficient and invariably charming and unflustered, they are a pleasure to do business with and we are proud to have them on our partner list. I truly feel that GWC is soon going to be nationwide renowned for the quality of the products and services that it provides. I hope that they keep GWC brand alive through their services and by hiring individuals such as themselves who are a credit to their fantastic organisation.
Szimon Judit Ügyvezető igazgató
Már több éve gondolkodom weboldal létrehozásán, de eddig mindig ajánlás útján jöttek az ügyfeleink, így nem éreztem annyira szükségét, hogy energiát fektessek egy weboldal kitalálásába, a szolgáltatásainkról szóló leírások megfogalmazásába. Aztán megtaláltam a Globalweb Consulting Kft.-t, akik azzal, hogy kitalálták helyettem a weboldalam szerkezetét és megírták helyettem az összes szöveget, ami a weboldalamra kikerült, átlendítettek a holtponton. Nagyon örülök annak, hogy van egy szép weboldalunk, melyen információkat tudok szolgáltatni a régi, kedves ügyfeleimnek is, és ez nekem semmilyen energiámba nem került.