ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ELÉRHETŐSÉGEI:

T+36-30-947-5120
SSkype: globalwebkft

Ha kérdése van, kérjük írjon nekünk, hívjon minket! Állunk rendelkezésére!

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IDŐ:

H-P: 8:30-17:00

  • HONLAPKÉSZÍTÉS
    LEGYEN JOBB HONLAPJA MINT AMIT ELKÉPZELT!

ÖN IS OLYAN HONLAPOT SZERETNE, AMELY EGY ÚJ VEVŐSZERZÉSI CSATORNÁT NYIT ÖN ELŐTT?

Azoknak a kisvállalatoknak szeretnénk profi segítséget nyújtani, akik egy minőségi, látogatott weblapot szeretnének,mellyel elérhetik azokat a céljaikat, melyeket kitűztek a weboldal készítés előtt!

Legyen Önnek is olyan honlapja,melyen látogatói mindent megtalálnak, és valódi bevételt termel Önnek!

Honlap készítés 3 lépésben

Olyan weboldalt kínálunk Önnek, mely támogatja céljait!

 

Új weboldal= Új vevőszerzési csatorna

Tervezés és Stratégia

Tervezés és Stratégia

Önnel együtt gondolkodunk már a tervezési szakaszban is. On-line marketing szakértőnk segít Önnek megtervezni weboldalát, melyet web ergonómiai szempontok figyelembe vételével építünk fel.

Design és honlapkészítés

Design és honlapkészítés

Legújabb trendek és a célcsoportja igényeit figyelembe véve készítjük el weboldalát. Weboldalainkat 4 böngészőben teszteljük, hogy minden látogatója számára a maximális élményt nyújthassuk!

Átadás és Oktatás

Átadás és Oktatás

Weboldala átadása után oktatást biztosítunk Önnek, hogy a weboldala mögött lévő adminisztrációs felületet kezelni tudja, és a statisztikákat értelmezni tudja.

Weboldala a legújabb trendeket, és a célcsoportját figyelembe véve készül

Honlap készítő cégként mindig a legújabb trendeket vesszük figyelembe és a legmodernebb technológiákkal, programozási nyelvekkel dolgozunk.

Minden projektünkbe bevonunk on-line marketing szakértőt is, így tudjuk biztosítani azt, hogy a készülő weboldal felhasználóbarát legyen, azaz az Önök ügyfeleinek örömére szolgáljon!

Olyan weboldalakat készítünk, melyek elérik céljukat

Ügyfeleink weboldalainak elkészítésénél mindig a weboldal célját tartjuk szem előtt, és ennek megfelelően alakítjuk ki a designt és a weboldal struktúráját.

A weboldalra érkező látogatókat webergonómiai eszközök segítségével irányítjuk a weboldal célja felé. Ez a cél lehet egy hírlevél feliratkozás, kapcsolatfelvétel, árajánlat kérés, webáruházak esetében megrendelés, vagy bármi más elérendő cél, melyet Önök meghatároznak.

Mérhető weboldalakat kínálunk, és megtanítjuk értelmezni a számokat

Weboldalaink mögé minden esetben Google Analitics Statisztikai felületet teszünk, melynek segítségével, Ön, mint a weboldal tulajdonosa pontos képet kaphat weboldala teljesítményéről. Ide tartozik a látogatószámok megtekintése, az új és visszatérő látogatók arányának elemzése, a látogatók földrajzi elhelyezkedése, és nyelve. A forgalmi források is megtekinthetők, azaz, hogy honnan érkeznek a látogatók a weboldalra. A weboldal tartalmának elemzése, azaz, hogy mely oldalakat látogatják leginkább a felhasználók, mely oldalaknál hagyják el a weboldalt, és még sok más hasznos statisztikai adat.

Legyen weboldala real time! Publikáljon híreket, írjon blogot, szervezzen akciókat!

Weboldalaink mögé igény esetén adminisztrátori felületet teszünk. Az adminisztrátori felület segítségével fejlesztői segítség nélkül tudják Önök a legfrissebb híreket publikálni, akciókat kitenni, blog bejegyzéseket írni és a megváltozott elérhetőségi, vagy más szöveges adatokat szerkeszteni.

Nem hagyjuk magára Önt és weboldalát az átadás után sem!

Minket biztosan elér, ha problémája van! Az Önök számára a weboldal átadása után a karbantartási szerződésünk keretében telefonos és e-mailes, szükség esetén távoli asztali ügyfélszolgálati segítséget biztosítunk.

  • A weboldallal kapcsolatos kérdéseit gyorsan megválaszoljuk
  • A weboldal mögött álló statisztikai felület értelmezésével kapcsolatban felmerült kérdésekben is segítünk
  • A weboldal adminisztrátori felületének kezelésével kapcsolatban segítséget nyújtunk Önnek
  • Az adminisztrátori felület használata során, felhasználói hibából keletkező hibákat javítjuk
01

Mondja el, mit szeretne!

Minden honlap fejlesztést egy pontos igényfelmérés és specifikáció előz meg, melynek során megismerjük az Ön cégét, szolgáltatásait, új weboldalával elérendő céljait. A beszélgetés során 8 éves on-line marketing és webergonómiai tapasztalataink során tanácsot adunk Önnek, hogy az új weboldala milyen formában tudná leginkább támogatni cége fejlődését.

Az ingyenes beszélgetés és a specifikáció megírása után adunk Önnek egy részletes árajánlatot, így Önt semmilyen meglepetés sem érheti a költségeket illetően.

Amennyiben az árajánlatunkat megfelelőnek találja, szerződést kötünk Önnel. Szerződéseinket igyekszünk mindig a lehető legrövidebb határidővel vállalni. A szerződés aláírása után kezdődik meg a weboldal fejlesztési munka.

02

Vegye át weboldalát gyomorgörcs nélkül!

A webfejlesztési munka befejeztével teszteljük az elkészült weboldalát, majd Önnek is átadjuk ügyféltesztre, melynek célja, hogy Ön is meggyőződjön arról, hogy pontosan azt kapta, amit megrendelt. Ha az ügyfélteszt lezárult, abban az esetben a honlapot feltöltjük a végleges tárhelyére.

Ha még nincs domain neve és tárhelye, mi ebben is segítünk Önnek, hogy az Ön igényeinek megfelelő tárhely szolgáltatót és domain nevet kiválasszuk.

03

Publikáljon híreket, indítson akciókat!

Ma már fontos, hogy egy weboldalon folyamatosan frissülő tartalmak legyenek. Ilyen például egy hírfolyam, vagy egy szakmai cikksorozat, egy blog indítása a weboldalon, vagy akár egy új akció, promóció megjelenítése. Weboldalaink mögött mindig egy adminisztrációs felület áll, melyet Ön is könnyedén tud kezelni, ha a honlapja szövegeiben kisebb módosításokra lenne szüksége. A honlapja átadása után tartunk Önnek egy adminfelület oktatást, ahol megtanulhat új honlapján híreket megjeleníteni, változtatni a szövegezésekben és a kapcsolat felvételi adataiban, reklám bannereiben, aktuális akcióiban.

Az adminisztrációs felületet kezelők segítségére ügyfélszolgálati és karbantartási szerződésünk keretében telefonos és e-mailes ügyfélszolgálati segítséget biztosítunk, illetve ha valami hiba történt a weboldalon a nem megfelelő kezelés miatt, azt is kijavítjuk.

04

Mérje weboldala hatékonyságát!

A weboldala átadásával egy időben Ön kap egy grafikus riportfelületet is, ahol a weboldala egyes oldalainak látogatottságát, a visszafordulások arányát, a céljainak megvalósulását, az on-line kampányai eredményeit láthatja. A Google Analitics riport felületet adjuk hozzá az Ön weboldalához.

Az admin oktatás részét képezi a riport felület használatának megtanítása is. Egy tulajdonos, ügyvezető számára ma már ezek a statisztikák éppen olyan fontosan, mint a bevételi számok. Ügyfélszolgálatunk a statisztikák értelmezésében is szívesen segít Önnek!